new york's finestvol.2 : YOUNG GODS
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Връщане на герой
Съб 22 Дек - 11:41 by Leyla.

» Смяна на лик и всичко останало
Пет 7 Дек - 19:07 by Wendy Diamond

» Elizabeth Gillies|25|Actress
Нед 2 Дек - 14:42 by Wendy Diamond

» Ricky Whittle|36|Actor
Нед 2 Дек - 14:20 by Wendy Diamond

» Chelsey Reist|31|Actress
Нед 2 Дек - 14:17 by Wendy Diamond

» Devon Bostick|27|Actor
Нед 2 Дек - 14:13 by Wendy Diamond

» Austin Amelio|30|Actor
Нед 2 Дек - 14:05 by Wendy Diamond

» Michael Cudlitz|53|Actor
Нед 2 Дек - 14:02 by Wendy Diamond

» Emily Browning|29|Actress
Нед 2 Дек - 13:55 by Wendy Diamond

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет 5 Окт - 23:18

Групи и семейства
Mafia
Diamonds - 11/20
Hearts - 5/20
Kings - 2/20

Family
Targaryen - 3/10
Lannister - 2/10
Stark - 5/10
Martel -1/5
Greyjoy - 1/5

Vincent Miller - 30 - The Hearts - Alexander Dreymon //Open

Go down

Vincent Miller - 30 - The Hearts - Alexander Dreymon //Open

Писане by Violet T. on Сря 24 Окт - 12:54

Vincent Miller - 30 - The Hearts (Assassin) - Alexander Dreymon

Винсент Милър.

Хората понякога се чудеха дали трябваха да го наричат така и дали това наистина беше неговото име. Дали това, което виждаха от него, беше наистина той или не? Той беше една мистерия, която хората нямаше да разгадаят никога. Или може би щяха, но кой щеше да се занимава с мистерии, когато можеше просто да се задоволят с това, което имат и да си тръгнат с него. А и наистина кой ще се занимава да разплита загадки, за да стига до истината? Това беше, като да се опитваш да делиш на нула. Абсолютно невъзможно нещо, което никой, който знаеше какво да прави, не правеше, защото знаеше, че нямаше как да се случи. Същата работа беше и с този господин, за който никой не се ровеше, никой не се интересуваше, защото независимо колко ще бъде силно желанието за това да бъде разбран, нямаше как да стане. За това умните страняха от това. Умните взимаха, каквото им беше необходимо, а след това си тръгваха без въпроси.

Винсент вършеше всяко нещо по възможно най - съвършенния начин и това нямаше как някой да не му го признае. Ако имаше скала за съвършенство, Винсент щеше  да я счупи и определено нямаше да има кой да се сравни с него по никакъв начин. Той беше коректен човек и винаги изпълняваше това, което се изискваше от него, разбира се, срещу задоволително възнаграждение. Способен е да играе много мръсно, ако се наложи и няма да изпитва грам вина за това. Накрая всеки ще си получи заслуженото, особено ако е насъбрали доста черни точки в очите на Винсент. А той е доста злопаметен и отмъстителен. А отношенията му не са никак приятни ... За отсрещната страна.

Роден е в Ню Йорк, но странните отношения между родителите му стават причина да живее на различни места по света. Предимно в Северна Америка, но това не изключва всеки възможен континент (като изключим Антарктида - това е твърде крайно дори за родителите му). Все пак 10 години са достатъчно дълго време. А след 10-годишна възраст, Винсент е заявил, че му е омръзнало да пътува и повече няма да ходи никъде. Това, че е някакво дете, изобщо не означава, че инатът му не е бил по - голям от ръста му. И точно той става основната причина Винсент да остане да живее при леля си в Ню Йорк. Все пак не могат да оставят детето без надзор.

Семейството му никога не е било наистина семейство. Реално, никога не го е имал. Не и в хубавия и перфектния смисъл на думата. Родителите му са живеели заедно, но са се карали често, били са напълно делено дори в собствения си дом. Различни стаи. Дори са знаели кой кога излиза и ходи на работа, за да не се засичат по никакъв начин, защото засичането често е прераствало в скандали. После как да не иска да си тръгне човек? Обединяващо ги е само детето им, което само даже е решило, че не иска да бъде тази връзка, която да не ги разделя. След като Винсент започва да живее при леля си, родителите му тотално се разделят и всеки тръгва нанякъде. Момчето дори не ги е виждало заедно, когато са идвали да го виждат. А и да са идвали, е било за кратко време и то много рядко. С времето само са се чували по телефона. Днес Винсент идея няма къде са, но не го и интересува особено.

След като завършва, напълно се оттегля от всичко, което е свързано със семейството му. Насочва цялото си внимание към Сърцата, които са главната му цел от години. Само е чакал удобен момент да се отдели напълно от всички, за да може да прави, каквото си иска, без да му държат сметка за това. Разбира се, че в началото на това начинание му е било трудно. Все пак да се изнесем от вас и да чакаш с пръсти после не е лесна работа. Особено, когато си напълно сам и нямаш почти нищо. Но Винсент е достатъчно амбициран, за да постигне всяка цел в живота си. Но все от някъде е трябвало да започне. И наистина е направил това. Трябва му на човек просто акъл за нещата, дето ги иска да ги има. Всичко друго завиди от обстоятелствата, но за да има това, което иска, Винсент би пречупил всяко обстоятелство, би го обърнал в своя полза или унищожил, ако му пречи.
- държа ликът да е този
- името може да се смени
- ако някой иска да го вземе, да ми пише, за да му разкажа какво имам на ум или директно да го вземе и след това ще се доразберем


//едит: няма да си връщам героя на Вайълет. Ако някой иска да вземе героя, защото не му се пише или нещо такова, да си избере лик и да си го води, както пожелае.
avatar
Violet T.

Messages : 56
Date d'inscription : 02.10.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите