new york's finestvol.2 : YOUNG GODS
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Връщане на герой
Съб 22 Дек - 11:41 by Leyla.

» Смяна на лик и всичко останало
Пет 7 Дек - 19:07 by Wendy Diamond

» Elizabeth Gillies|25|Actress
Нед 2 Дек - 14:42 by Wendy Diamond

» Ricky Whittle|36|Actor
Нед 2 Дек - 14:20 by Wendy Diamond

» Chelsey Reist|31|Actress
Нед 2 Дек - 14:17 by Wendy Diamond

» Devon Bostick|27|Actor
Нед 2 Дек - 14:13 by Wendy Diamond

» Austin Amelio|30|Actor
Нед 2 Дек - 14:05 by Wendy Diamond

» Michael Cudlitz|53|Actor
Нед 2 Дек - 14:02 by Wendy Diamond

» Emily Browning|29|Actress
Нед 2 Дек - 13:55 by Wendy Diamond

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет 5 Окт - 23:18

Групи и семейства
Mafia
Diamonds - 11/20
Hearts - 5/20
Kings - 2/20

Family
Targaryen - 3/10
Lannister - 2/10
Stark - 5/10
Martel -1/5
Greyjoy - 1/5

Анна Уейнър

Go down

Анна Уейнър

Писане by А.Уейнър on Съб 8 Сеп - 18:14


Анна Уейнър/ Margot Robbie /Manhattan //New York City//Diamonds/ Замесник на Главния Прокурор окръг Ню Йорк/Хетеросексуална //31 / 07.07.1987


Black black heart why would you offer more
Why would you make it easier on me to satisfy
I'm on fire I'm rotting to the core
I'm eating all your kings and queens
All your sex and your diamonds

Минало:
Тя спада към графата “Богати Наследници”. Онези отгледаните с различна ценноста система и предопределени да извършат „велики дела”. Или поне в нейния случай е така…
Анна се появява в семейството на Тереза и Чарлз Уейнър, точно преди 31 години, след няколко мъчителни години на опити Тереза да зачене. Когато най – накрая чудото се случва, всички са щастливи, най – вече Чарлз, който копнее да предаде всичките си познания и опит на онова малко нещо, в корема на жена си. Убеден е, че Тереза ще му роди син, който ще поеме по пътя на именитите си предшественици.
Изненадата е огромна, когато девет месеца по – късно на бял свят се появява не дългоочаквания син, за който всички са мечтали, а малко здраво момиченце, което в първите си минути живот, всяка повече смут и разочарование в семейството, отколкото радост. Разбира се, това се променя веднага след като Чарлз я поема в ръце и осъзнава, че сърцето му завинаги е пленено от това крехко и беззащитно създание.
Раждането на Аннаа е белязано и от нещо друго, определящо хода на събитията в семейството на двамата млади влюбени. По време на раждането се появяват усложнения и за да спасят живота на майката, лекарите извършват сложна и живото спасяваща процедура, която отнема възможността на Тереза да има други деца. Това не се приема добре от никой и целият фокус от раждането на Ан и състоянието на майка й е изместен върху политическите последствия от тези злощастни събития. Бащата на Чарлз, Джродж, открито заявява на сина си, че ако Тереза не може да му роди син, то тогава е време да си намери нова жена, която да е в състояние да му предостави наследник от мъжки пол.
Това така и не се случва. Чарлз остава с жена си и детето си, в началото подтикван от любов, а по – късно и заради имиджа си. Две години след появата на дъщеря си, Чарлз стартира политическата си кариера, подпомогнат най – вече финансово от семейството на жена си, които по онова време са една от най – богатите фамилии в Ню Йорк. Бизнеса им е разнороден, но стават истински богати, когато Патрик, бащата на Тереза, основава дистрибуторска компания. В днешно време същата компания е монополит на пазара и всички пратки на наркотици, оръжия и хора, преминават срещу съответната такса и само с благословията на Патрик, който все още държи здраво юздите на империята която е построил от нищото. В днешно време контролира и пренася пратки по суша, вода и въздух, разбира се не без силна политическа протекция от страна на своя зет.
Ан няма особен допир с тази част от семейството си, нито в детството, нито по – късно. Баща й има много ясна представа към кого тя принадлежи и чий правила и пример в живота ще следва дъщеря му. Същото важи и за жена му. С годините успява да я отдалечи от корените й и да смачка и без друго крехката душевност на Тереза, която не понася добре живота на съпруга на политик. Още докато Ан е малка, се обръща към алкохола, а докато дъщеря й завърши колежа, вече има истински проблем с това. Всичко което успява да направи Чарлз обаче е да прикрие състоянието на жена си, като я изпраща в различни клиники, където се опитват да излекуват зависимостта й. Зависимост, която следва своята последователност и не само, че не се лекува, но и след всяка една изневяра на мъжа си, за която Тереза разбира се задълбочава.
Привидно живота на Анна изглежда повече от перфектен. Точно такова усещане и трябва да създава. Все пак през целия си съзнателен живот, тя е била обект на наблюдение заради амбициите и професията на баща си. Важно е да се спомене, че Чарлз е трето поколение политик, който има силни основи и протекции от различни кръгове в обществото. Цели четири мандата е кмет на града, а точно когато решава, че е дошъл момента да се кандидатира за Губернатор и поема по този път, неочаквано е повален от инсулт.
Пътувайки към един от избирателните райони, Чарлз е покусен от масивен инсулт. В колата са само той, шофьора и новата му асистентка, с която мачка чаршафите. По това време жена му е на поредната дълга „почивка”, а дъщеря му е във Вашингтон, където току що е започнала административна работа в Белия Дом. След като научава какво се е случило с баща й обаче, Ан трябва да загърби амбициите си да пробие в голямата политика и напуска работа.
Ан е на 27 години, когато се връща обратно в Ню Йорк, за да се грижи за родителите си. Баща й е трайно прикован към инвалидната количка и му отнема години, за да се научи да върши елементарни неща като това да се обслужва сам и дори да говори. Все още не е възстановен напълно и едва ли някога ще бъде предишния човек. Ума му обаче все още е бистър и макар да не е от новите лица на политическата сцена, той все още е достатъчно влиятелен, за да унищожи или издигне някой, ако това е желанието му и е изгодно за него и бизнеса му.
След завръщането си обратно в Ню Йорк, Анна трябва да преустрои целия си живот. Намира си нова работа в прокуратурата. Успява да се сближи и с другото си семейство, онова от което винаги е била пазена. За Уейнър, онези хора винаги са представлявали нищо повече от финансов двигател, който освен пари не разполага с необходимите качества, за да се причисли към аристократичната същност на Чарлз и Джордж. Нещата обаче не стоят по същия начин при нея. Макар и Ан да е възпитавана предимно от баща си ( най – вече защото майка й отсъства като фигура в живота й), в кръвта й тече и кръвта на Сийгъл.
Настояще:
В настоящето Анна е успяла да се издигне до позицията на заместник Главен прокурор в щата Ню Йорк. Живее в квартала на богатите Сохо и е сгодена за един от най – талантливите хирурзи в страната. Запознава се с него преди 4 години, когато той спасява живота на баща й, а по – късно се ангажира да следи възстановяването на бившия кмет.
Връзката между Анна и годеника й не е от най – бурните. Напротив, водят нормален и спокоен живот, като самата тя не бърза да се ангажира дългосрочно, макар и да е приела предложението му за брак. Знае, че някой ден – рано или късно именно това ще е продължението в отношенията им, но все още не се чувства готова за подобна стъпка. Освен това и двамата са твърде заети с изграждането на кариерите си. Амбицията, която е възпитана у нея още от ранна детска възраст, я кара да си поставя все по – високи цели, с които да докаже на семейството си, че е достойна наследница и тяхното влияние няма да си отиде докато това зависи от нея…
Характер:
Анна е сдържана в по – голяма част от времето, но има моменти, в които се налага да отстоява себе си и онова в което вярва, затова в тези моменти, тя е способна да прегази всичко и всички, които дръзнат да й се изпречат на пътя.
Не обича да се разкрива и да споделя. Живота я е научил, че информацията е най – ценната валута в днешно време и е добре да я пази за себе си, докато не настъпи подходящия момент да я използва.
Ан е човек на действието. Мрази когато трябва да се обяснява на който и да е, но й се отдава да говори, затова когато е необходимо го прави. Разбира се не без цел.
Боец. Не се страхува от битки и е готова да пролее кръв в буквалния и преносния смисъл на думата.
Анна е контролираща и всяко нещо, което е извън нейната власт я притеснява. Успяла е с времето да запазва хладнокръвие и да не показва слабост, но дори и с учител като Чарлз Уейнър, тя все още е човешко живо и дишащо същество, затова има и своите слабости, страхове и недостатъци..
IC Para Sample:
Не е точно пост с някаква конкретна ситуация в живта на Ана, а по скоро ще нахвърля как и защо е свързана с Диамантите…
Е не е защото тя така е пожелала или чувства някаква принадлежност към съответната групировка, но както много неща в живота на Анна, така и това е нещо, което е „наследила” от баща си. Отношенията му с Диамантите датират още от самото начало и не приключват с инсулта и края на политическата му кариера, така че когато дъщеря му получава позицията си в Прокоратурата, цялата тежест и сложни взаимоотношения между всички замесени, падат върху нейните рамене. А замесените буквално са всички и от двете страни на семейството й. Неусетно Ан се озовава в един водовъртеж, от които няма измъкване и й се налага да върши неща, които пазят всички на които държи далеч от решетките на затвора...
Нищо от това обаче не й харесва и тя продължава да търси начин, по който да освободи себе си и семейството си от тази хватка, която последните години се е затегнала още по – силно около врата й…
avatar
А.Уейнър
Diamonds
Diamonds

Messages : 900
Date d'inscription : 08.09.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Анна Уейнър

Писане by Wendy Diamond on Съб 8 Сеп - 18:22

Одобрена си и добре дошла. Как да променя името ти?

_________________
as i walk through

the valley of death
i take a look and fall on my knees in the night
avatar
Wendy Diamond
Admin
Admin

Messages : 757
Date d'inscription : 11.04.2018

Вижте профила на потребителя http://nyfrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Анна Уейнър

Писане by А.Уейнър on Съб 8 Сеп - 18:24

Благодаря. А.Уейнър , би било добре.
avatar
А.Уейнър
Diamonds
Diamonds

Messages : 900
Date d'inscription : 08.09.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Анна Уейнър

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите