new york's finestvol.2 : YOUNG GODS
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Връщане на герой
Съб 22 Дек - 11:41 by Leyla.

» Смяна на лик и всичко останало
Пет 7 Дек - 19:07 by Wendy Diamond

» Elizabeth Gillies|25|Actress
Нед 2 Дек - 14:42 by Wendy Diamond

» Ricky Whittle|36|Actor
Нед 2 Дек - 14:20 by Wendy Diamond

» Chelsey Reist|31|Actress
Нед 2 Дек - 14:17 by Wendy Diamond

» Devon Bostick|27|Actor
Нед 2 Дек - 14:13 by Wendy Diamond

» Austin Amelio|30|Actor
Нед 2 Дек - 14:05 by Wendy Diamond

» Michael Cudlitz|53|Actor
Нед 2 Дек - 14:02 by Wendy Diamond

» Emily Browning|29|Actress
Нед 2 Дек - 13:55 by Wendy Diamond

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пет 5 Окт - 23:18

Групи и семейства
Mafia
Diamonds - 11/20
Hearts - 5/20
Kings - 2/20

Family
Targaryen - 3/10
Lannister - 2/10
Stark - 5/10
Martel -1/5
Greyjoy - 1/5

Патрик Сийгъл/Anthony Hopkins/ 67

Go down

Патрик Сийгъл/Anthony Hopkins/ 67

Писане by А.Уейнър on Нед 14 Окт - 15:29


Патрик Сийгъл/Anthony Hopkins/ Manhattan //New York City// 67


Патрик е роден в обикновено работническо семейство. Баща му работи като общ работник в строителна фирма, а майка му зад гише в пощенска станция. От него не се очаква да постигне нищо повече от това да си намери добра съпруга и работа. Като повечето хора от работническата класа по онова време, родителите му са твърде заети, за да имат каквито и да било амбиции за бъдещето на сина си. Дори не го изпращат в колеж. Баща му смята, че това е лукс, който могат да си позволят само и единствено богатите, затова веднага след като завършва гимназия, Патрик започва работа в строителната фирма, която години наред е изхранвала него и семейството му. Работата  е тежка и мръсна, а парите малко, но това не притеснява никой друг, освен самия него. Не по този начин си е представял живота.
Още от съвсем малък, Патрик се отличава от връстниците си. Непримиримия му дух, в комбинация с нестихващото му любопитство и знания, бързо създават едно много явно превъзходство сред приятелите му и той съвсем естествено се превръща в лидер на малка групичка от момчета, които са готови да го последват във всичко. Буквално след години, те доказват лоялността си към него с цената на много кръв, пот и саможертви, които е трудно човек да си представи, че би направил за някой друг.  Е, както казахме Патрик не е обикновен човек. Той притежава харизма, която рядко се среща сред хората и може би именно тя е причината, да увлича толкова много и различни по същност и положение хора, за своите собствени каузи и лудости.
Същата тази харизма му помага и когато среща жена си – Патриша. Малко е да се каже, колко променящо и съществено е това събитие за целия по нататъшен живот на Патрик. Любовта им е съдбоносна, огромна и единствена, затова когато той я среща, целия му живот придобива друг смисъл. Патриша му показва една съвсем различна гледна точка за това кой е той и какво може да постигне. Защото ако до сега са му повтаряли, че не може да бъде нищо повече от общ работник на строеж, то след срещата си с нея, Патрик открива в себе си онази последна и решителна капка смелост, която му е необходима по пътя за величие.
Окрилен от любовта и смелостта, които Патриша му дава, Патрик предприема съдбоносна стъпка. На трети март 1976 г., само няколко години след сватбата и раждането на дъщеря им, той най – накрая е събрал достатъчно пари, за да положи основите на бъдещата си империя. След дълго обмисляне и стратегия, как това ще се получи, Патрик рискува и влага всички пари и спестявания, които има в основаването на първата частна дистрибуторска фирма в Ню Йорк.
Следващите години са ужасно трудни за бизнеса, с който Патрик се е захванал. Всички гледат с недоверие към фирмата и само хора в наистина голяма безизходица прибягват до услугите му. Това се променя, когато Патрук успява да договори огромна доставка на месо, с крупен търговец от Тексас. Харизмата на нашето младо и кипящо от енергия момче отново успява да проработи в негова полза и това е точно онзи момент, в който нещата поемат нагоре… За кратко!
Към средата на осемдесетте, фирмата едва се издържа. Доставките на месо от Тексас, са вече недостатъчни да поемат заплатите на всички негови служители и Патрик отново е пред задънена улица, но както винаги Патриша е плътно до него и му дава кураж. Не му позволява да се откаже от мечтата си. Патрик обаче вече усеща, че ако продължи в този дух, скоро ще фалира и ще остави семейството си на улицата. Не може да си позволи нищо подобно да се случи.  Повече от ясно му е, че ако иска да се задържи на повърхността, трябва да гледа в друга посока. Може би дори не чак толкова законна посока.
На ръба на финансов колапс, съдбата отново преплита пътищата на Сийгъл с един от лидерите на Диамантите, който му предлага същата сделка, която Патрик е отказал категорично само преди няколко години. Той никога не е искал да се замесва с мафията, вярвайки че има и друг начин. Когато обаче жена ти страда от неизлечима болест, която изисква скъпо струващи лекарства, а ти не си в състояние да й ги осигуриш, забравяш за принципите си. Обръщаш се към една друга своя страна и правиш всичко, което е необходимо, за да доставиш възможно най – нормален живот, на жената която обичаш.
С устна договорка между Диамантите и Сийгъл, още на следващата седмица, той започва да извършва пратки за тях. Огромни пратки с дрога, която са укрити в камионите на фирмата му. И парите просто потичат. По нататък е ясно…
Патрик не е глупав мъж. Сделката с Диамантите още от самото начало не му е по вкуса, но е точно това от което има нужда в този момент, за да вдигне от прахта умиращата си фирма. Пък и времето прекарано с тези хора, го кара да види цялата картина. Тук е момента да споменем и още нещо много важно, което ще ви даде още по – ясна представа за Патрик. Той е изключително търпелив и методичен. Още когато се съгласява да легне в едно легло с Дявола ( Диамантите), Сийгъл има и план за това как да го напусне, без да загуби нито парите, нито достойнството си. За целта обаче се изискват не само топки и той е наясно.
Дълги години на умели машинации, печелене на силни съюзници и трупане на влияние ( най – вече политическо, но не само), отвеждат Патрик до момента, който никой освен него не е очаквал и не е забелязал, че идва. Диамантите осъзнават прекалено късно, колко независим и неконтролируем е станал Сийгъл. Нещо повече, той използва удобен за него момент, за да им го покаже. Удря силно и неочаквано, точно там където знае, че ще ги заболи най – много. Това обаче е единствения начин, по който може да си заслужи вниманието и уважението им. Затова когато след толкова много години отново сядат на една маса, за да преговорят условията на тяхното сътрудничество, Сийгъл вече им е показал, колко лесно и бързо стоката им може да се загуби някъде по пътя. Увеличава многократно таксата на услугите им и като истински джентълмен им дава възможността, да вземат сами решение дали ще продължат или не да работят с него. По това време, той вече е договорил същите условия и с другите две организации. Така или иначе, никой друг няма ресурсите да изпълни подобни доставки. Нито Диамантите, нито Сърцата, нито пък Кралете бяха успели да намерят по надежден доставчик, но всички те бяха опитвали многократно да го отстранят от пътя си по един или друг начин. Все безуспешно обаче. Никой от тях не осъзнаваше, колко далеч и отвъд тях се простираше влиянието му…

Настояще:

По настоящем Патрик Сийгъл е 67 годишен вдовец. Преди девет години, съпругата му Птриша умира тихо и спокойно в съня от естествена смърт. Не се е женил повторно. През живота си е имал една единствена, голяма и истинска любов и това е неговия начин да я почете. Губейки най – скъпия и близък на него човек, Патрик става по – затворен и ограничава светските си изяви, за да се концентрира изцяло и само върху това да укрепи империята която е създал. Променливите течения и смяната на лидери сред групировките, както и появата на нови играчи на сцената, го карат да предприеме един последен щурм, преди да си отиде от този свят. Защото усеща, че живота го напуска…
Повечето от най – близките му приятели, онези с които е израснал и вървял рамо до рамо през годините, вече са напуснали този свят. Към момента живите се броят на пръстите на едната му ръка, а от семейството му са живи само неговата дъщеря Тереза и внучката му Анна. И докато с дъщеря си има силна връзка, то само преди няколко години е започнал да изгражда такава и с внучка си.
По една или друга причина, Анна не е присъствала активно в живота му или по – скоро, той в нейния. Сега обаче това започваше да се променя и Патрик изпитваше искрено съжаление, за това, че е стоял настрани толкова дълго време, съобразявайки се с желанието на дъщеря си. Всъщност там се криеше и най – голямата му болка и разочарование. Беше оставил дъщеря му сама да взима решенията за живота си и макар още от самото начало да знаеше, че това да се омъжва за Уейнър е грешка, не се бе намесил. Всъщност не се бе намесил в нито един момент от брака й, дори тогава когато мъжа й и семейството му, решиха да скършат връзката между него и Анна. Патриша бе прекалено толерантна и го бе убедила, че ако окаже  по – силен натиск върху зет си, може никога отново да не види внучка си… която вече се бе превърнала в голяма и красива жена и беше по – добрата част от всички тях. А той бе решен, че нямаше да допусне отново грешката, която бе направил с майка й – неговата дъщеря.
Затова когато Анна се бе прибрала отново в Ню Йорк, той поиска да я опознае. Все пак тя щеше да наследи всичко, което той щеше да остави след себе си. Времето с нея обаче го бе накарало да види потенциала, който тя носеше в себе си. По някакъв начин откриваше себе си в нея, затова и бе решил, че не просто ще и завещае парите, а и бизнеса си. Но за целта, трябваше да я подготви…


Характер:
Тих  -  Патрик обича да мълчи. Пестелив е от към изказвания, а в последните години тази негова особеност е още по – явна. Подбира хората, с които общува, а напоследък най – желаната компания от него е внучка му. Останалите му контакти с хора бяха силно ограничени до минумум.
Стратег  -  Обмисля всеки свой ход. Харесва дългите и продължителни игри, в които да опознае противника си, да открие слабите му места и после да го повали.
- Хладнокръвен – Не показва емоциите си, което го прави чудесен играч на покер, но това не е сред любимите му забавления. Предпочита партия шах в Сентрал Парк и често може да бъде забелязан именно там.
Патрик е изключително начетен мъж с ужасно силно развито чувство за справедливост. Може да посече някой, само защото е сметнал, че е извършил несправедливост. Истински лоялен е само към семейството и най – старите си приятели, всички останали са заменими.

* Не принадлежи към никоя от групировките. Обслужва единствено собствените си интереси.
* Тясно свързан с политическият живот. Издигал е не една и две  кандидатури на бивши и настоящи градоначалници.
* Много хора му дължат услуги.

Патрик търси своя нов собственик. Ще съм щастлива ако някой го вземе, защото все още откривам голям потенциал в него. Склонна съм към промени, затова ако някой го пожелае, може да обсъдим как образа да се подобри. Запазвам си правото да играя много с новия му притежател и да разгърнем взаимоотношенията между него и моята героиня.
avatar
А.Уейнър
Diamonds
Diamonds

Messages : 900
Date d'inscription : 08.09.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите